Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ...


ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

Η ομάδα Μ.Α.Κ. δηλώνει από τώρα, πως οποιαδήποτε μαρτυρία κατοικημένου ή ακατοίκητου χώρου θα ερευνάται και θα συζητιέται από τα μέλη μας.
Τίποτα δεν θα αφήνεται στην τύχη, τίποτα δεν θα υποτιμάται, τίποτα δεν θα θεωρείται ανάξιο προσοχής και τίποτα δε θα το εκλαμβάνουμε ελαφρά τη καρδία.
Όλα τα δεδομένα, όλα τα στοιχεία, όλες οι πληροφορίες θα  ταξινομούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα.
Κάθε λεπτομέρεια είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Τα κάθε προφορική ή γραπτή εικόνα είναι εξαιρετικά χρήσιμη στην επιστήμη της μελέτης και παρατήρησης των αόρατων κόσμων. Δεν θα υπάρχουν προκαταλήψεις για πληροφορίες και όλοι μας θα στραφούμε σε μια όσο πιο το δυνατόν επιστημονική εξέταση κάθε αντικειμένου που θα συλλέξουμε από τους χώρους που θα επισκεφτούμε.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Η ανάλυση των ηχητικών καταγραφών (evp) καθώς και των φωτογραφιών και βίντεο θα γίνεται  με βάση πάντα αυστηρά κριτήρια ώστε να μην υπάρχει περίπτωση εσφαλμένου συμπεράσματος. Η τελική άποψη που θα προσλάβει η ομάδα για κάποιου είδους υλικό θα είναι και η καλύτερη.

ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ
 
Για ευνόητους λόγους, πότε δεν θα επισκεφτούμε κάποιο χώρο χωρίς την παρουσία άλλου ατόμου δίπλα μας. Η εμπιστοσύνη και η αλληλοβοήθεια είναι σημαντικός παράγοντας, μιας και μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα σε τόπο όλο πόνο και ανησυχία.
Το δεύτερο που θα κάνουμε είναι πως θα έχουμε πάντα μαζί μας τσάντα πρώτων βοηθειών και φακό καθώς και φωτογραφική μηχανή, βίντεο και μαγνητόφωνο για evp.
Λίαν απαραίτητα σε τέτοιες δράσεις θα είναι επίσης το ψυχολογικό εφόδιο του θάρρους, της αφοβίας και της τόλμης.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας – μαζί με άλλες συναφείς ομάδες – επιδιώκει την ανάπτυξη της μελέτης αυτών των φαινομένων στον Ελλαδικό χώρο ο οποίος έχει μείνει πολύ πίσω σε θέματα παραφυσικού.
Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να συμβάλει έτσι στην κατανόηση και αλλά και στην καθαρότερη εικόνα των μυστηρίων στη χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου