Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ Μ.Α.Κ.


Ο Αόρατος Κόσμος έχει μελετηθεί ελάχιστα. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, υπάρχουν άνθρωποι που λένε θεωρίες επί θεωριών επί θεωριών χωρίς να κατανοούν τα βασικά κλειδιά της λειτουργίας του Αόρατου.
Οι αδελφές Φοξ, οι πρώτες που επινόησαν ένα είδος επικοινωνίας με την αντίπερα όχθη καθώς και ο δικός μας επιστήμων αργότερα, ο Άγγελος Τανάγρας, έβαλαν τα θεμέλια για τη μελέτη αυτού του, ίσως, παράδοξου επιστημονικού αντικειμένου παρατήρησης. Πολλοί βάδισαν πάνω στα βήματά τους και πολλοί έβγαλαν και δικές τους μορφές θεωριών, άλλοτε πειστικές και άλλοτε όχι τόσο πειστικές..
Στο εξωτερικό από την εκκίνηση αυτής της έρευνας μέχρι και τώρα δεν υπήρξε ποτέ μια διακοπή. Πάντα υπήρχαν συνεχιστές. Στην Ελλάδα όμως τα πράγματα ήταν αλλιώς.
Μετά την αναχώρηση του Άγγελου Τανάγρα για τον Αόρατο Κόσμο, στην χώρα μας λίγα πράγματα επετεύχθησαν, ενώ κάποια στιγμή, το αντικείμενο αυτό της μελέτης του αόρατου «απαγορεύτηκε από τα βελούδινα λόγια» της κυρίαρχης θρησκείας που το θεωρούσε αιρετικό. Το έργο του Τανάγρα εκείνες τις μέρες, θα έλεγε κανείς πως τερματίστηκε όχι μόνο άδοξα αλλά και οριστικά.
Όμως όχι!!!
Οριστικά  δεν έληξε!!! Μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε την έρευνα γεννήθηκε και αργότερα δημιούργησε το περιοδικό Mystery, το περιοδικό που έβαλε την μελέτη του Αόρατου Κόσμου στη σωστή του βάση, με πιο αξιόλογο πνεύμα τον Γιώργο Ιωαννιδή.
Απ’ αυτό το περιοδικό δημιουργήθηκε ένα group που ονομάστηκε Mystery, και απ’ αυτό το group, γεννήθηκε μια άλλη ομάδα, οι ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, που αναγνωρίζουμε πως όντως είμαστε παιδιά της προσπάθειας και των κόπων του Ιωαννίδη.
Οι ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ(ή Μ.Α.Κ.)είναι οι μελετητές που θέλουν να δώσουν έρευνες που λείπουν, στοιχεία και αξιόλογα ευρήματα που μπορούν να μας δώσουν μια καλύτερη κατανόηση του πως λειτουργούν οι Νόμοι της φύσης των Αόρατων Κόσμων.
Με ευρύτητα Νου, Σκέψης, Στοχασμού, Αξιολόγησης, Επαναξιολόγησης, Αναλυτικής και Ορθής Λογικής, χωρίς προκαταλήψεις, θα γεφυρώσουμε ότι μες σε αυτά τα χρόνια απαγορεύτηκε σιωπηλά από την κοινωνία ως «μιαρό» ή «σκοτείνο».
Με τα Τηλεσκόπια και τα Μικροσκόπια της Σκέψης μας, μπορούμε να γράψουμε ιστορία.
Η ομάδα Μ.Α.Κ. ευχαριστεί επίσης την αδελφή ομάδα  W Researching Paranormal, χωρίς την οποία θα υπήρχαν πολλά τεχνικά προβλήματα και περιορισμοί για εμάς, για την Μ.Α.Κ
Οι Μελετητές Αόρατων Κόσμων, με σθένος αλλά χωρίς έπαρση, θα καταθέσουν πραγματικά έρευνες οι οποίες είναι σίγουρο πως θα σχολιαστούν πολύ όχι μόνο από της κύκλους που σχετίζονται με τις παραψυχικές δραστηριότητες αλλά και από όλο τον υπόλοιπο κόσμο.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου